Schilder in de regio IJsselmuiden

Home » Schilder » Schilder in de regio IJsselmuiden
Wilt u een schilder in IJsselmuiden inschakelen voor het opknappen van uw woning? Of gaat u verhuizen en bent u nog op zoek naar een schilder? Roorda Schilders is een professioneel schildersbedrijf uit Kampen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen voor binnen- en buitenschilderwerk. Wij zijn uw schildersbedrijf voor elke klus! Hieronder leest u meer over de mogelijkheden van ons schildersbedrijf in IJsselmuiden.

Roorda Schilders voor:

  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Samen schilderen
  • Onderhoudsadvies
  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Behangwerk / scan (glasweefsel)
  • Spuitwerk
  • Houtrotreparaties

Roorda Schilders is onderdeel van de RoordaGroep, waarin wij alle vakmensen: Schilders, Glaszetters en Stukadoors, onder 1 dak hebben!

schilder ijsselmuiden

Vrijblijvende offerte

Wilt u weten wat het kost als de Roorda Schilders van uw woning een plaatje maken? Vraag hier een offerte aan!

Kiezen van de juiste kleur

Wij zijn als schilder werkzaam in heel Kampen en IJsselmuiden. Wij kunnen al het binnenschilderwerk voor u verzorgen. Of het nu om een vloer of plafond gaat, onze schilders weten er raad mee. Een van de belangrijkste keuzes is het kiezen van de juiste kleur. Weet u al voor welke kleur u wilt gaan? Gaat u voor strak wit of toch voor een mooie kleur? In onze showroom aan de Handelsstraat 4 in Kampen kunt u diverse kleurstalen bekijken.  Wij kunnen elke gewenste kleur mengen met onze mengmachine. Klaar terwijl u wacht!

Wij registreren de gebruikte kleuren in uw woning, zodat u later altijd nog wat verf kunt kopen om eventueel bij te werken. Twijfelt u over een kleur of komt u er echt niet uit? Dan adviseren wij u graag verder.

verfwinkel
buitenschilderwerk ijsselmuiden

Uitstraling van uw woning of bedrijfspand

Ook pakken onze schilders graag het buitenschilderwerk voor u in IJsselmuiden op. Zo hebben wij voor woningstichting Beter Wonen het buitenschilderwerk verzorgd van diverse woningen in IJsselmuiden. Maar ook werken wij veel voor particulieren in IJsselmuiden. Om de onderlaag van het verfwerk goed te beschermen, is het onderhouden van het buitenschilderwerk aan te raden. Met het ‘meerjarenonderhoudsplan’ van Roorda Schilders zorgt u ervoor dat het buitenschilderwerk goed wordt bijgehouden. Als schilder in IJsselmuiden doen wij er alles aan om elke schilderopdracht tot een goed einde te brengen.

Testimonials

Wat vinden klanten van ons?

Gratis verfinspectie

Waarom uw schilderwerk over laten aan een schilder van Roorda in IJsselmuiden? Allereerst leveren wij vakkundig schilderwerk voor een vriendelijke prijs. Wij schilderen met de beste verfproducten. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en weten hoe ze een schilder klus moeten klaren. Verder ontvangt u een gratis verfinspectie. Met deze verfinspectie wordt uw schilderwerk gecontroleerd op mogelijke gebreken. Ons schildersbedrijf dichtbij IJsselmuiden geeft u enkele adviespunten voor het verbeteren van het schilderwerk. Daarnaast stellen wij een vrijblijvende offerte op. U bepaalt vervolgens zelf wat u met ons advies doet.
gratis verfinspectie

Laat uw schilderwerk inspecteren op gebreken met de gratis verfinspectie

schildersbedrijf ijsselmuiden

Schilder in IJsselmuiden inschakelen?

Wij bedienen particulieren, woningbouwverenigingen, aannemers en bouwbedrijven en VvE’s. Bent u benieuwd wat wij als schilder in IJsselmuiden voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer u een schilder buiten IJsselmuiden zoekt. U kunt ons bereiken op 038-3333024 of een mail sturen naar info@roordagroep.nl.

Ons schildersbedrijf nabij IJsselmuiden is dé partner voor particulier en zakelijk schilderwerk en neemt uw schilderklus graag uit handen!

Resultaten Roorda Schilders in IJsselmuiden