Een vakman voor uw binnenschilderwerk nodig?

die voor een nette prijs uw woning prachtig maakt?

Vraag dan snel uw offerte aan, wij zijn u graag van dienst!

Binnenschilderwerk Kampen door Roorda Schilders

Wilt u uw binnenschilderwerk vernieuwen? Of heeft u een nieuwbouw woning die u wilt laten schilderen volgens de laatste trends?

Wij kunnen u helpen om die mooie kleuren op de wand of uw kozijnen aan te brengen.

  • Binnenschilderwerk
  • Strak sauswerk
  • Mooi behangwerk
  • Spuitwerk

Laat het aan de schilders van de RoordaGroep over.

Wij nemen u graag de kwast uit handen en zorgen voor een prachtig interieur! Benieuwd hoe vaak het binnenschilderwerk moet gebeuren?
Lees het in onze blog: “Binnenschilderwerk hoe vaak?”

schildersbedrijf

Profiteer van onze scherpe tarieven!

Vakwerk voor een scherpe prijs!

Kleuren en materialen kiezen

Wij helpen u graag bij het kiezen van kleuren en materialen die bij u passen, zodat u zich optimaal thuis voelt in uw eigen woning.
Het binnenschilderwerk in uw woning doet u immers niet elk jaar, dus het is belangrijk dat u de juiste keuzes maakt, zodat u lang kunt genieten van uw schilderwerk.

In onze winkel/showroom aan de Handelsstraat 4 in Kampen, kunt u terecht voor behangboeken, verschillende kleurstalen van muurverftechnieken etc. etc.

Wij kunnen onder het genot van lekker kopje koffie samen met u naar de juiste kleurstelling kijken voor in uw woning. Dit kan natuurlijk ook ter plekke bij u thuis.

Zelf meeschilderen?

Dat kan bij de RoordaGroep!

Onze verfmachine mengt de kleur die u graag wilt, kwasten, sausrollers en andere verfbenodigdheden verkopen wij vanuit onze winkel.

Op die manier kunnen wij samen het binnenschilderwerk van uw woning verzorgen.

In onze woonwinkel aan de Handelsstraat 4 in Kampen kunt u tevens terecht voor alle soorten glas, maar ook voor tapijt, vinyl en PVC vloeren.

Gratis offerte?

Als onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast. Wilt u een indicatie van de kosten of een gratis offerte voor uw situatie? Klik hier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!