Schilder

Home » Schilder
Gespannen stapt u de industrietrap op. De eerste stap. De tweede stap. De verf van uw kwast druipt ritmisch op uw broek. En op het laminaat… Dit gaat hem niet worden. Heeft u er geen tijd voor? Of heeft u al een voorzichtig beginnetje gemaakt? Roorda Schilders nemen de verfkwast graag van u over. Kies voor kwaliteit en vraag direct een gratis verfinspectie aan! Wie weet staat onze schilder binnenkort in uw gebouw te schilderen!
schildersbedrijf

Vrijblijvende offerte

Wilt u Roorda Schilders inschakelen voor binnen- of buitenschilderwerk?

Binnenschilderwerk

Een woonkamer die precies aan uw wensen voldoet. Daar maken wij ons hard voor. U kijkt er namelijk dagelijks tegenaan. Onze specialisten adviseren u graag over het gebruik van kleuren en materialen. Daarna gaat onze schilder voor u aan de slag. Muren. Plafonds. Deurposten. Zelfs het behang kunt u uit handen geven. Vindt u het lastig om zelf niets te doen? Geen probleem! Schilder gezellig met ons mee!
verfwinkel
buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Een goede verfbeurt is onmisbaar voor uw woning of bedrijf. Niet alleen zorgt het voor een mooie afwerking. Maar het beschermt ook tegen de verschillende weersomstandigheden die ons klimaat kent. Hitte. Storm. Hagel. Door te verven helpt u uw gebouw de komende jaren door. Maar staat u liever niet zelf op de ladder? Onze vakmannen nemen het graag van u over. Van gevels tot schuttingen. Onze schilder neemt uw uitdaging aan!

Testimonials

Wat vinden klanten van ons?

Een schilder van Roorda Schilders

Bent u op zoek naar een specialist in binnen- of buitenschilderwerk? De vakmannen van Roorda Schilders gaan graag voor u aan de slag! Voor al het rol- en spuitwerk kunt u bij ons terecht. Een schilder van ons betekent kwaliteit voor de scherpste prijs. Twijfelt u over waar en wanneer er schilderwerk nodig is? Vraag dan een vrijblijvende én gratis verfinspectie aan. Liever zelf schilderen? Bezoek dan onze winkel aan de Handelsstraat 4 in Kampen. Hier vindt u alle materialen die u nodig heeft.
gratis verfinspectie

Laat uw schilderwerk inspecteren op gebreken met de gratis verfinspectie

schilder

Schakel nu een schilder in!

Heeft u nog een verfklus liggen? En zit u het eigenlijk niet zitten? Roorda Schilders neemt u de verfkwast uit handen! Onze specialisten leveren vakkundig werk voor een scherpe prijs. Dit doen wij in Kampen en IJsselmuiden maar ook daarbuiten. Interesse? Vraag dan meteen een offerte aan! Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 038-3333024 of info@roordagroep.nl. Heeft u binnenkort een vakkundige schilder in huis?

Resultaten Roorda Schilders