Roorda Schilders uit Kampen

Home » Roorda Schilders uit Kampen
Roorda Schilders uit Kampen verzorgt binnen- en buitenschilderwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Eenmalig, of volgens een meerjarenonderhoudsplan. Ziet u op tegen een schilderklus? Laat u dit liever over aan een professionele schilder? Wij nemen u graag de kwast uit handen!

Roorda Schilders voor:

  • Samen schilderen
  • Meerjarenonderhoudsadvies
  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Zakelijke markt

Schilder Kampen

Vrijblijvende offerte

Wilt u weten wat het kost als de Roorda Schilders van uw woning een plaatje maken? Vraag hier een offerte aan!

Binnenschilderwerk: van vloer tot plafond

Van vloer tot plafond; wij kunnen al het binnenschilderwerk voor u uit handen nemen. Strak wit of een mooie kleur. In onze showroom aan de Handelsstraat 4 in Kampen vindt u diverse kleurstalen. Hier adviseren wij u graag over de juiste kleur. Uiteraard is het ook mogelijk om dit bij u op locatie te bespreken.
verfwinkel kampen
buitenschilderwerk door roorda

Strak buitenschilderwerk

Strak buitenschilderwerk geeft uw woning of bedrijfspand een nette uitstraling. Daarnaast zorgt het onderhouden van dit schilderwerk voor bescherming van de onderlaag. Het is daarom aan te raden om het buitenschilderwerk goed bij te houden. Hiervoor heeft schildersbedrijf Roorda uit Kampen het ‘meerjarenonderhoudsplan’ opgesteld.

 

Onze schilders kunnen het buitenschilderwerk van onder tot boven verzorgen. Schildert u de benedenverdieping altijd zelf, maar ziet u op tegen de bovenverdieping(en)? Laten we dan samen schilderen. Wij verzorgen in dit geval het schilderwerk van de bovenverdieping.

Testimonials

Wat vinden klanten van ons?

De voordelen van Roorda Schilders uit Kampen

  • Vakkundig schilderwerk voor een scherpe prijs;
  • Wij schilderen met de beste verfproducten;
  • Vakmannen met jarenlange ervaring en de juiste opleidingen/certificeringen;
  • Gratis verfinspectie.

Roorda Groep

Laat uw schilderwerk inspecteren op gebreken met de gratis verfinspectie

Het regelmatig controleren van buitenschilderwerk is aan te raden. U kunt uw schilderwerk gratis laten inspecteren door Roorda Schilders uit Kampen. Op basis van deze inspectie stellen wij een aantal adviespunten op. Deze punten en de bijbehorende offerte bespreken we na de inspectie met u. Deze offerte is vrijblijvend.
buitenschilderwerk kampen

Schildersbedrijf Roorda uit Kampen inschakelen?

Ons schildersbedrijf bedient klanten uit de regio Kampen/IJsselmuiden, maar ook in andere delen van het land. Hilversum en Bilthoven bijvoorbeeld. Onze klanten zijn particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen, aannemers, bouwbedrijven en VvE’s. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een offerte aan of neem contact op met Roorda Schilders Kampen via 038-3333024 of info@roordagroep.nl.

Resultaten Roorda Schilders uit Kampen